vrijdag 20 december 2013

Individu
Blokker

Het is even op, maar toch tegen de wind in vandaag. Ik heb veel meer gedaan dit jaar dan de jaren hiervoor. Het lijf kraakt in zijn voegen. Hopelijk ben ik begin januari weer fit genoeg om ook in het nieuwe jaar aan te pakken. Verder hoeft het gelukkig ook even niet meer. Het leven valt stil; de feestdagen breken los.

De route leidde van Haarlem naar Heemstede en via de duinen naar Noordwijk. Grote huizen, mooie bomen en grote tuinen (soms met hekken of hoge heggen eromheen). Het aantal miljonairs in Nederland blijft stijgen. Het aantal armen ook. Het maakt me boos en somber. Van progressief Nederland hoor ik als remedie: sta stil bij hoe goed het gaat. De consument kan als individu zelfs zijn eigen huis ontwerpen.

In Katwijk kocht ik bij Blokker wat spulletjes die ik nodig heb voor het koken van een leuk maal morgen met mijn jongste zoon. Met de wind mee ging het terug.

Je kan de foto's aanklikken voor een grotere versie. Bovendien krijg je soms informatie als je er met de muis op gaat staan.Geen opmerkingen: